Cabinet Medical Portal Medical
HOME Stiri Produse Farmacii Cabinete Homeopatie Evenimente Medicina Muncii Adauga Unitate Medicala CONTACT
Sectiuni
HOME
Produse
Farmacii
Farmacii Bucuresti
Cabinete
   - Cabinete Stomatologice
   - Cabinete Homeopatie
   - Cabinete Pneumologie
Clinici
   - Clinici Veterinare
   - Cardio
Psihoterapie
Teste Genetice
Chirurgie
Homeopatie
Evenimente
   - Simpozioane MF
   - Medicina de Familie
   - A.M. Anti-Aging
   - SRATI
   - S.R.P
   - SRO
   - Pediatrie
   - Stomatologie SRS
   - Medicina Interna
   - Ultrasonografie
   - Congrese 2008
Dosare contractare 2009
   - CASMB
   - OPSNAJ
   - CASMTCT
   - CASIF
CAS judetene
Sarcina si Nasterea
Imagistica Medicala
Laboratoare
Medicina Alternativa
Medicina Muncii
Adauga Unitate Medicala
CONTACT

Promoveaza

Portal Medical


Stomatologie
Clinica stomatologica DentalMed Bucuresti
Inscris la Iunie 16, 2008

Clinica stomatologica

Clinica DentalMed pune la dispozitia pacientilor sai urmatoarele servicii stomatologice:

 

  • urgente stomatologice NON STOP *
  • implant dentar , chirurgie orala
  • tratamente de canal sub Microscop Electronic Carl Zeiss NOU
  • protetica dentara : lucrari din portelan pe zirconiu , aur platinat, lucrari protetice din portelan, incrustatii, fatete ceramice sau din compozit, lucrari pe implanturi dentare, proteze acrilice si scheletate pe implant dentar
  • estetica dentara : fatete portelan, albire dentara cu Lampa cu Accelerator de Albire NOU,
  • pedodontie: tratament cu inhalosedare NOU
  • ortodontie , radiologie dentara


Clinica stomatologica DentalMed dispune de trei cabinete, dotate cu tehnologie germana de ultima generatie, microscop electronic Carl Zeiss, lampa de albire cu Accelerator de Albire, camera speciala pentru sterilizare, aparat de radiologie, aparat de inhalosedare, echipamente si aparatura speciala pentru operatiile de inserare implanturi dentare, sala de operatii complet utilata.
Tratamentul dentar de calitate, realizat de o echipa de medici stomatologi recunoscuti, care lucreaza cu echipamente si materiale ultramoderne este solutia unei danturi frumoase si sanatoase. De aceea la DentalMed tinem pasul cu tot ceea ce este nou in domeniu, stomatologii nostri fiind in permanenta instruiti atat in tara, cat si in strainatate. Interventii speciale, de natura tratamentului prin implant dentar, sunt realizate de o echipa internationala de medici stomatologi specialisti.

 

Clinica DentalMed asigura urgente stomatologice NON STOP

*detalii gasiti pe http://www.dental-med.ro


Noutati stiintifice
Implantul-solutie de reabilitare dentara
Data: Iulie 9, 2008

Implantul – solutie de reabilitare dentara


sectiune implant dentar        Implantul dentar reprezinta una din marile descoperiri ale medicinei dentare, aducand solutii revolutionare si speranta pacientilor edentati (cu dinti lipsa), in anumite cazuri schimband practic vietile oamenilor. Inserate pe locul fostelor radacini, implanturile dentare constituie practic baza noilor dinti, care vor avea rol functional si o estetica asemenea dintilor naturali. Pacientii protezati prin implanturi recastiga abilitatea de a manca aproape orice si zambesc cu incredere, stiind ca noii lor dinti arata impecabil. Prin inserarea implantelor dentare se pastreaza integritatea structurii faciale (a arcadelor dentare), reducand inconvenientele pe care le produce pierderea unuia sau mai multor dinti.implant
        “Implantul dentar este practic un mic surub de titan care inlocuieste radacina dentara. Interventia chirurgicala prespune inserarea implantului in osul maxilar superior sau inferior, operatie complet nedureroasa. Astazi, majoritatea procedurilor chirurgicale pentru inserarea implanturilor permit pacientilor sa se intoarca acasa in aceeasi zi. Dupa aceasta operatie se asteapta cateva luni pentru ca celulele osoase (osteoclaste si osteoblaste) sa creeze un tesut osos nou in jurul implantului, proces numit osteointegrare. Osteointegrarea este de obicei usor acceptata de organism. In felul acesta, implantul poate servi drept sprijin pentru o coroana, punte fixa sau proteza mobilizabila” , explica dr. Mihnea Velisarato, medic specialist implantologie din cadrul DentalMed-Clinica stomatologica.
        Multi pacienti nu agreeaza ideea de a li se slefui dintii vecini edentatiei (procedura obligatorie in cazul realizarii puntilor dentare pe dinti stalpi naturali), in aceste cazuri putandu-se recurge la protetica pe implante. Aceasta cuprinde cuprinde pe scurt: implantul dentar (partea care se insera in os), bontul protetic al implantului (cel pe care va sta restaurarea protetica) si coroana dentara (restaurarea protetica finala). Dupa operatia de inserare a implanturilor este nevoie de o perioada de vindecare intre 4-6 luni, timp in care, in functie de situatia clinica, pacientul va beneficia de o lucrare protetica provizorie care sa asigure functionalitatea si estetica pana la momentul in care lucrarea definitiva va putea fi realizata.
Material implant dentar-titan        Materialul din care sunt realizate implanturile dentare –titanul- are proprietatea de biocompatibilitate, adica prin interactiunea acestuia cu organismul probabilitatea reactiilor adverse este redusa .
        E bine de precizat ca dupa operatie pacientii trebuie sa respecte o igiena locala foarte buna, deoarece in lipsa acesteia apar inflamatii gingivale care pot conduce la pierderea implantului. Se impune astfel necesitatea realizarii controalelor periodice la fiecare trei luni la medicul stomatolog.
        "Avand in dotare cea mai moderna aparatura tehnologica si specialisti recunoscuti din tara si strainatate, putem afirma ca in cadrul clinicii noastre implanturile se realizeaza la cel mai inalt standard de calitate profesionala", afirma dr. Dragos Popescu, General manager DentalMed.

    *Toate drepturile rezervate. Acest articol este proprietatea intelectuala a firmei SC DENTALMED CLINICA STOMATOLOGICA SRL. Reproducerea sau folosirea, partiala sau integrala, se face doar cu acordul scris al SC DENTALMED CLINICA STOMATOLOGICA SRL.


DentalMed Clinica Stomatologica
Adresa: Calea 13 Septembrie Nr. 102 bl. 48A parter Sector 5 Bucuresti
Langa Hotel Marriott
Tel: 0214028735/36/37
Urgente NON STOP: 0726770357
contact@dental-med.ro
www.dental-med.ro


Link-uri utile Stomatologie
Stomatologie Legaturi


 

Legaturi Utile
anunturi gogle

Newsletter
Vrei sa primesti in adresa ta de e-mail noutati din lumea medicala? Aboneaza-te acum !

Email-ul tau


Copyright Medical Farma 2009-2016    Web Design realizat de DesignStart
Medicina Director Web director web  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
Legaturi utile |      Trafic    - Partener Mxhost.ro -