Cabinet Medical Portal Medical
HOME Stiri Produse Farmacii Cabinete Homeopatie Evenimente Medicina Muncii
Sectiuni
HOME
Produse
Farmacii
Farmacii Bucuresti
Cabinete
   - Cabinete Stomatologice
   - Cabinete Homeopatie
   - Cabinete Pneumologie
Clinici
   - Clinici Veterinare
   - Cardio
Psihoterapie
Teste Genetice
Chirurgie
Homeopatie
Evenimente
   - Simpozioane MF
   - Medicina de Familie
   - A.M. Anti-Aging
   - SRATI
   - S.R.P
   - SRO
   - Pediatrie
   - Stomatologie SRS
   - Medicina Interna
   - Ultrasonografie
   - Congrese 2008
Dosare contractare 2009
   - CASMB
   - OPSNAJ
   - CASMTCT
   - CASIF
CAS judetene
Sarcina si Nasterea
Imagistica Medicala
Laboratoare
Medicina Alternativa
Medicina Muncii

Cardio Clinic

        Cardio Clinic este un centru de diagnostic si tratament destinat exclusiv bolilor cardiovasculare, realizat in urma unei investitii elvetiene.
        Centrul este o unitate medicală ce îsi propune să ofere un act medical de foarte bună calitate si să devină un partener de încredere pentru toti medicii, care au nevoie in tratarea pacientilor, de ecografii ( precum si alte investigatii ) de mare fidelitate. Oferind, în urma investigatiilor, rezultate complete si de calitate, Cardio Clinic vrea sa devină un sprijin real pentru medici, în prescrierea tratamentului potrivit fiecărui pacient.

            PERSONAL MEDICAL


        Personalul medical al Cardio Clinic este format din medici cardiologi de elită, cu o bogată experientă, care profeseaza în Institutul de boli cardiovasculare C.C. Iliescu ( Spitalul Fundeni ), Spitalul Clinic de Urgentă Floreasca precum si alte clinici din Bucuresti. Toti doctorii Cardio Clinic, sînt membrii ai Societatii Europene de Cardiologie si au diverse stagii de pregatire si specializări în clinici de cardiologie renumite, din Europa, si au participat cu lucrări la diverse Congrese internationale.
        Unul din punctele forte ale clinicii este ecografia, atît cea cardiacă cît si cea vasculară. Medicii au competente de ecocardiografie generală ( transtoracică ), specială (transesofagiană) si ecografie vasculară, acordate de Ministerul Sănatatii. Deasemeni in cadrul Cardio Clinic sint medici care au acreditări europene in ecocardiografie acordate de Asociatia Europeană de Ecocardiografie – Societatea Europeană de Cardiologie. Medicii care fac ecografii, si in special ecografii vasculare, cunosc abordarea si solicitările chirurgilor cardiovasculari, evitind astfel repetarea anumitor investigatii din cauza informatiilor insuficiente. Rapoartele medicale pe care Cardio Clinic le emite sînt complete si conforme cu practica Societatii Europene de Cardiologie.

            DOTARE


        Toate echipamentele din dotarea clinicii sînt echipamente noi , de ultimă generatie.
        Cardio Clinic are 2 ecografe – Aloka si General electric, electrocardiografe Nihon Kohden si sisteme de monitorizare de ritm ( ekg ) si TA Meditech.
        Toata activitatea Cardio Clinic este gestionata de un sistem computerizat care permite arhivarea tuturor investigatiilor efectuate unui pacient si al intregului istoric medical al acestuia, pe o perioada nelimitata. Cardio Clinic este amenajat modern si functional, încercînd sa creem o atmosferă caldă, placută si optimistă.

            INVESTIGATII - SERVICII

        In cadrul Cardio Clinic se fac urmatoarele investigatii :
        - Consultatii
        - Ekg
        - ecocardiografii Doppler
        - ecografii Doppler vascular
            o artere carotide si vertebrale
            o artere membre inferioare/superioare
            o vene membre inferioare/superioare
            o artera aorta si mezenterice ( din 1 mai )
            o vena cava si iliace ( din 1 mai )
        - holtere de ritm – EKG
        - holter de tensiune arterială
        - teste de efort – Ekg de efort ( din 15 aprilie )

      Pentru orice investigatie, pacientii primesc un raport medical complet, cu rezultatele investigatiei, precum si documente specifice : fisa de ecografie, CD cu imaginile relevante ale ecografiei, copie după traseul ecg, retetă, schemă de tratament.

            Preturi

        Cardio Clinic ofera cel mai bun raport pret - calitate, ( ceea ce conteaza de fapt ). Clinicile generale private renumite ( CM Unirea, Biomedica, Spitalul Euroclinic, Medsana ) desi au un nume bun, au insa preturile mai mari, iar ecografele folosite nu sînt cele mai performante, neavînd softuri specializate pentru cardiologie sau vascular, si nefiind mărci de top în ecografie. Lipsa unor ecografe performante este si unul din motivele pentru care medici cardiologi ecografisti foarte buni nu prea sint gasiti in clinicile private. Clinicile care totusi au ecografe bune le folosesc însa cu precadere, la ginecologie, specialitate mult mai profitabilă decit cardiologia.
        Preturile investigatiilor efectuate de Cardio Clinic sînt medii – mari, nefiind însa cele mai mari de pe piată ( preturi ecocardiografie Doppler Sanador, Euroclinic, Medsana, Biomedica :150 - 180 lei ; preturi eco Doppler vascular Sanador, Biomedica, CM Unirea, Sanador : 170 – 200 lei ).

        În viitor, Cardio Clinic îsi propune să devină prima adresa în cardiologia privata din Bucuresti. Peste cîteva luni se vor acorda si consultatii de chirurgie cardiovasculară si se vor face reprogramări de stimulatoare si defibrilatoare cardiace, urmind ca in viitor să se dezvolte o sectie de cardiologie interventională.

        Adresa :Str Suvenir nr 10 sector 2 Bucuresti
          Tel: 021.211 55 54


Legaturi Utile
anunturi gogle

Copyright Medical Farma 2009-2016    Web Design realizat de DesignStart
Medicina Director Web director web  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
Legaturi utile |      Trafic    - Partener Mxhost.ro -