Cabinet Medical Portal Medical
HOME Stiri Produse Farmacii Cabinete Homeopatie Evenimente Medicina Muncii
Sectiuni
HOME
Produse
Farmacii
Farmacii Bucuresti
Cabinete
   - Cabinete Stomatologice
   - Cabinete Homeopatie
   - Cabinete Pneumologie
Clinici
   - Clinici Veterinare
   - Cardio
Psihoterapie
Teste Genetice
Chirurgie
Homeopatie
Evenimente
   - Simpozioane MF
   - Medicina de Familie
   - A.M. Anti-Aging
   - SRATI
   - S.R.P
   - SRO
   - Pediatrie
   - Stomatologie SRS
   - Medicina Interna
   - Ultrasonografie
   - Congrese 2008
Dosare contractare 2009
   - CASMB
   - OPSNAJ
   - CASMTCT
   - CASIF
CAS judetene
Sarcina si Nasterea
Imagistica Medicala
Laboratoare
Medicina Alternativa
Medicina Muncii

Alege eveniment

Asociatia de medicina Anti-Aging
AL TREILEA CONGRES INTERNATIONAL DE MEDICINÄ ANTI-AGING DIN ROMANIA BUCURESTI si PRIMUL CONGRES DE LASERE IN MEDICINA SI CHIRURGIE, 2-4 MAI 2008


        Scopul Asociatiei de Medicina Anti-Aging este de a promova imbunatatirea calitatii vietii, starea de sanatate a pacientilor si de a sustine si implementa noile tehnologii in practica medicala. Asociatia este creata pentru a stabili o etica si standarde inalte profesionale in practica medicinii Anti-aging.

        In obtinerea acestor deziderate, Asociatia promoveaza un schimb activ de informatii, incurajand cercetarea atat in domeniul clinic, cat si in cel para- clinic, monitorizeaza activitatea profesionistilor implicati in medicina anti-aging.

        Presedintele de Onoare al celui de Al Treilea Congres International de Medicina Anti-Aging din 2-4 mai, 2008si Presedintele Comitetului stiitific al acestui congres este Domnul Dr Robert Goldman, presedinte A4M .               

        Partenerii interni stiintifici ai congresului sunt: Academia de Stiinte Medicale, Spitalul Universitar de Urgenta Elias, Institutul National de Gerontologie si Geriatrie  “ Ana Aslan”, Societatea Romana de Dermatologie, dintre partenerii media putem mentiona trustul de presa Ziua, publicatiile stiintifice medicale: Viata Medicala, Medic.ro, Dermato.ro, The Romanian Anti-Aging Magazine.

        Dintre partenerii externi putem mentiona: Academia Americana de Medicina Anti-Aging A4M, Societatea Europeana de Medicina Anti-Aging ESAAM, Academia Elvetiana de Medicina Anti-Aging SAAAM, Societatea Olandeza de Medicina Anti-Aging, Societatea Mondiala de Medicina Anti-Aging WOSAM, Euromedicom –Franta organizator al Congresului Mondial de Medicina Anti-Aging.

 

        Congresul si workshop-urile organizate vor fi creditate cu puncte EMC atat prin Colegiul Medicilor cat si prin Ordinul Asistentilor Medicali.

*Detalii pe http://www.amaa.ro 


Legaturi Utile
anunturi gogle

Copyright Medical Farma 2009-2016    Web Design realizat de DesignStart
Medicina Director Web director web  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
Legaturi utile |      Trafic    - Partener Mxhost.ro -