Cabinet Medical Portal Medical
HOME Stiri Produse Farmacii Cabinete Homeopatie Evenimente Medicina Muncii Adauga Unitate Medicala CONTACT
Sectiuni
HOME
Produse
Farmacii
Farmacii Bucuresti
Cabinete
   - Cabinete Stomatologice
   - Cabinete Homeopatie
   - Cabinete Pneumologie
Clinici
   - Clinici Veterinare
   - Cardio
Psihoterapie
Teste Genetice
Chirurgie
Homeopatie
Evenimente
   - Simpozioane MF
   - Medicina de Familie
   - A.M. Anti-Aging
   - SRATI
   - S.R.P
   - SRO
   - Pediatrie
   - Stomatologie SRS
   - Medicina Interna
   - Ultrasonografie
   - Congrese 2008
Dosare contractare 2009
   - CASMB
   - OPSNAJ
   - CASMTCT
   - CASIF
CAS judetene
Sarcina si Nasterea
Imagistica Medicala
Laboratoare
Medicina Alternativa
Medicina Muncii
Adauga Unitate Medicala
CONTACT

Cautare Google
Google
 
WWW Medical Farma

Magazine cu Produse Online

Lentile de contact

        LENTILECONTACT RO EXPERT SRL este o companie specializata in comercializarea lentilelor de contact, acesoriilor si a solutiilor de curatare si intretinere ale lentilelor de contact .

        Prin intermediul magazinului ONLINE - www.lentilecontact.ro - compania comercializeaza lentile de contact medicale, cosmetice/estetice sau color (colorate) ORIGINALE si solutii de la cei mai mari producatori precum Bausch & Lomb, CIBA Vision, Johnson & Johnson, CooperVision si Sauflon Pharmaceuticals Ltd. De asemenea, sunt comercializate solutii de curatare si intretinere a lentilelor de contact, picaturi oftalmice si accesorii produse de Alcon Laboratories, Pietrasanta Pharma S.p.A. etc
        Astfel, orice purtator de lentile de contact medicale sau cosmetice/colorate poate achizitiona ONLINE lentilele de contact necesare, comandandu-le direct in magazinul nostru online sau prin comenzi TELEFONICE. De asemenea, livrarea comenzilor de lentile de contact se va face GRATUIT in Bucuresti prin curierat rapid sau IN TOATA TARA prin Mesageria Postei Romane. Evident, pentru persoanele din tara (mai putin Bucuresti) pentru care timpul de livrare se doreste a fi foarte scurt le putem livra comenzile in regim de urgenta , prin curierat rapid, cu taxa de transport.
        Pentru purtatorii de lentile de contact cosmetice am realizat catalogul de culori online care le permite sa-si aleaga tipul de lentile potrivit culorii naturale a ochilor. Catalogul este realizat pentru lentilele de contact cosmetice “SofLens Natural Color” – produse de Bausch & Lomb si pentru lentilele cosmetice “ACUVUE 2 COLOURS”- produse de Johnson & Johnson.
        Dorind sa oferim servicii de calitate, am perfectat si incheiat contracte cu principalii furnizori de lentile de contact, firme specializate de curierat pentru livrarea rapida si in siguranta a comenzilor de lentile de contact si cu mesageria Postei Romane. De asemenea, s-a creat infrastructura comunicationala cu furnizorii de servicii, s-au stabilit procedurile de lucru si s-a pregatit personalul pentru deservirea magazinului online.
        Constienti de faptul ca inca se manifesta retineri in efectuarea platilor online prin carte de credit am optat momentan pentru varianta platilor la livrare in sistem ramburs, incercand prin aceasta sa va oferim maximul de incredere intr-un magazin ONLINE.
        Cu alte cuvinte, s-au luat toate masurile necesare ca dumneavoastra sa puteti sa va gasiti lentilele de contact recomandate de specialistul dumneavoastra, sa le comandati simplu si comod si sa le primiti la domiciliu/adresa indicata de livrare in cel mai scurt timp si in siguranta.

*detalii pe: http://www.lentilecontact.ro«Inapoi

Legaturi Utile
anunturi gogle

Promoveaza

Portal Medical


Copyright Medical Farma 2009-2016    Web Design realizat de DesignStart
Medicina Director Web director web  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
Legaturi utile |      Trafic    - Partener Mxhost.ro -